Image

Migimigi in še več #Migajodgovorno

V izrednih razmerah, ko se zadržujemo doma, lahko migamo odgovorno, se zabavamo in poiščemo načine, kako iz glave pregnati rutino. Pridruži se našim izzivom na spletu in migaj odgovorno!

Si zraven?

Spoznaj Migimigi
Sprejmi izziv
Image

Izberi svoj izziv!

Poišči izziv, ki ti je pisan na kožo, in se zmigaj!

KAKO DOBRO PA TI SPIŠ?

Image

Dober spanec je osnova zdravega življenja in je generator dobrega duševnega zdravja, energije ter moči. Te zanima, ali spiš dovolj in kako tvoje spalne navade vplivajo na tvoje telesno in duševno počutje? Sprejmi izziv in reši test Kako dobro pa ti spiš?

Pri pripravi strokovnih vprašanj je sodeloval ambasador izziva, psiholog in priznani strokovnjak dr. Matej Tušak, tvoji odgovori pa ti bodo omogočili poglobljen vpogled v lastne spalne navade. Določitev potrebne količine spanca namreč temelji na več med seboj povezanih podatkih in ni odvisna zgolj od starosti ali spola.

Sprejmi izziv
Image
Image

GREMO V PLANINE

Image

Planinci in ljubitelji gora, pozor! V novem planinskem izzivu lahko preverite, kako dobro poznate slovenske gore. Za Triglav smo že vsi slišali, ampak v Sloveniji imamo še toliko drugih čudovitih vrhov, ki bi jih bilo škoda ne obiskati.

Sprejmi izziv in odkrij skrite gorske lepotce!

Sprejmi izziv

MIGAJ S KUŽKOM

Image

"Hov hov, nov izziv je pr'šou!" V izzivu s štirinožnimi prijatelji, v katerem ima glavno vlogo tvoj kuža. On bo namreč poskrbel za tvoje redne dnevne odmerke miganja in rekreacije, ti pa za njegovo svetlečo dlako, zdrave zobe, uglajene manire in varnost.

Veš, kaj vse lahko storiš za svojega kužka?

Sprejmi izziv
Image
Image

ZAVRTI PEDALA

Image

Spomladi nas v kolesarskem Migimigi izzivu čaka prav poseben cilj – Migimigijevci bomo skupaj nabrali dovolj kilometrov za pot do Tokia in nazaj, nato pa najsrečnejšega med nami zares poslali tja na ogled olimpijskih iger! Z letalom seveda, ne s kolesom.

Medtem bo pa ambasador izziva in selektor slovenske reprezentance, Andrej Hauptman, celo leto skrbel, da bodo naši kolesarski treningi varni, učinkoviti in zabavni!

Sprejmi izziv

NE SPREGLEJ

Tukaj najdeš vrsto zanimivih vsebin, koristnih nasvetov, uporabnih priročnikov in drugega branja, s katerim si lahko razširiš obzorja in obogatiš svoje znanje.
Preglej Migimigi zbirko znanja in nasvetov.