SPOZNAJ
MIGIMIGI!

Združuje vse, ki se zavedajo pomena zdravega življenja, obožujejo zanimive izzive in si obenem ne zatiskajo oči pred tveganji vsakdana.

Si zraven?

Več o programu Migimigi

SPOZNAJ MIGIMIGI!

Združuje vse, ki se zavedajo pomena zdravega življenja, obožujejo zanimive izzive in si obenem ne zatiskajo oči pred tveganji vsakdana.

Si zraven?

Več o programu Migimigi

Nov izziv

ZMIGI SE


Če ne gre, malo porinemo, če je previsoko, se še mal' bolj odrinemo, ta počasne spodbujamo, za najhitrejše navijamo! Glavno je, da nismo pri miru. Migamo, razmišljamo in se smejimo, izziv pa je lahko tudi to, da včasih ne delamo nič in samo ležimo. Vsak izziv je malo drugačen, vsi pa imajo skupen cilj: da te spravijo v dobro voljo, pospešijo tvoje dihanje, te naučijo kaj novega in v tebi prebudijo hormone sreče. To je to! Pridruži se novim nalogam izziva Zmigaj se! (letnik 2019) in z nami furaj Migimigi! 😊

Več o izzivu in nagradah

RAZSTRESI SE


Človekov organizem ima široke sposobnosti prilagajanja, ki mu omogočajo preživeti številne neprijetne in nepričakovane situacije ter spremembe v okolju. Pritiski iz okolja, še posebej če jim je človek izpostavljen dlje časa, se sčasoma pokažejo v obliki fizičnih, doživljajskih, psihičnih in socialnih motenj. V vsakdanjem življenju temu pojavu pravimo stres. Kaj dejansko pomeni stresna ogroženost, stresna obremenjenost in aktualno stanje stresa? Reši strokovni stresni test, ki ga je pripravil priznani strokovnjak s področja psihologije, dr. Matej Tušak in preveri svoje aktualno stresno stanje.

Več o izzivu in nagradah

AS VAREN KOLESAR


Sončni žarki na cesto in v naravo privabljajo prve kolesarske navdušence. Dejstvo je, da so kolesarji manj varni kot drugi udeleženci v cestnem prometu. Predvsem so slabše vidni, njihova vidnost pa je obratno sorazmerna s hitrostjo vožnje: hitrejši so, slabše so opazni. Kako si pa ti pripravljen na novo kolesarsko sezono? Reši kratek test in preveri, koliko zares veš o opremi, telesni pripravljenosti ter splošnih pravilih, ki veljajo pri (rekreativnem) kolesarjenju.

Več o izzivu in nagradah

AS VAREN PLANINC


Gore so vsako leto bolj obiskane, v hribe pa se poleg izkušenih planincev odpravlja tudi vedno več takih, ki so jim pravila, bonton in varnost v gorah španska vas. Bolj, kot čudovit razgled, premagana pot in žganci v gorski koči so pomembni »gorski selfie«, pa seveda čim več všečkov in komentarjev pod objavo …

Več o izzivu in nagradah

Novi izzivi

ZMIGI SE


Jesen, najbolj “kužkasto” obdobje v letu!


Jeseni je pred nami prav poseben izziv, v katerem bodo imeli glavno besedo – kužki! Ne, izziv ni, kako zakopati največ kosti, niti kateri kuža najhitreje ujame poštarja na kolesu, pač pa bomo pomagali kužkom, ki potrebujejo pomoč.
Že na dosedanjih izzivih so bili kosmatinci skoraj vedno zraven, saj so hodili v hribe, tekali ob kolesih, vohljali okrog jezer in … no, kaj so počeli ob drevesih, je pa itak vsem jasno, kajne? Ampak tokrat so oni glavni! S sodelovanjem v izzivu lahko glasuješ za svoje najljubše društvo, ki skrbi za žalostne kužke, in mu pomagaš do denarne pomoči ter super nagrade: udobne ute za kužka! Ah, seveda, tudi nagrade za sodelujoče bodo razdeljene na oba konca povodca – nekaj jih je za kužke, nekaj pa zate. Si zraven?


Sprejmi izziv

RAZSTRESI SE


Zaživi življenje v polni meri.


Človekov organizem ima široke sposobnosti prilagajanja, ki mu omogočajo preživeti številne neprijetne in nepričakovane situacije ter spremembe v okolju. Pritiski iz okolja, še posebej če jim je človek izpostavljen dlje časa, se sčasoma pokažejo v obliki fizičnih, doživljajskih, psihičnih in socialnih motenj. V vsakdanjem življenju temu pojavu pravimo stres. Kaj dejansko pomeni stresna ogroženost, stresna obremenjenost in aktualno stanje stresa? Reši strokovni stresni test, ki ga je pripravil priznani strokovnjak s področja psihologije, dr. Matej Tušak in preveri svoje aktualno stresno stanje. Čakajo te super nagrade.


Preizkusi se

AS VAREN KOLESAR


Preprosto je, kot vožnja s kolesom!


Sončni žarki na cesto in v naravo privabljajo prve kolesarske navdušence. Dejstvo je, da so kolesarji manj varni kot drugi udeleženci v cestnem prometu. Predvsem so slabše vidni, njihova vidnost pa je obratno sorazmerna s hitrostjo vožnje: hitrejši so, slabše so opazni. Kako si pa ti pripravljen na novo kolesarsko sezono? Reši kratek test in preveri, koliko zares veš o opremi, telesni pripravljenosti ter splošnih pravilih, ki veljajo pri (rekreativnem) kolesarjenju. Morda prav ti osvojiš kolesarski trening z Andrejem Hauptmanom ali vrsto drugih praktičnih nagrad.


Preizkusi se

AS VAREN PLANINC


Varno in veselo v gore.


Gore so vsako leto bolj obiskane, v hribe pa se poleg izkušenih planincev odpravlja tudi vedno več takih, ki so jim pravila, bonton in varnost v gorah španska vas. Kako se pa ti znajdeš v hribih? Reši kratek test in preveri, koliko zares veš o razmerah v gorah, o varnosti in pravilih planinarjenja. Če se uspešno prebiješ do konca, sodeluješ tudi v mesečnih in glavnem žrebanju za odlične in predvsem uporabne nagrade.


Preizkusi se

MIGIMIGI AMBASADORJI PRIPOROCAJO

MIGIMIGI AMBASADORJI PRIPOROČAJO

 
Image

NE SPREGLEJ