Nov izziv

AS VAREN KOLESAR

 • Ambasador izziva
  ANDREJ HAUPTMAN

  Selektor državne kolesarske reprezentance in nosilec bronaste medalje na svetovnem prvenstvu.

 • Ambasador izziva
  ANDREJ HAUPTMAN

  Selektor državne kolesarske reprezentance in nosilec bronaste medalje na svetovnem prvenstvu.
Preprosto je, kot
vožnja s kolesom!

S kolesom v službo, na izlet ali na tržnico v soboto dopoldne. Z gorskim kolesom po blatnih downhill stezah ali s specialko od Ljubljane do Kranja in nazaj. Če iščeš zabaven, zdrav ali razburljiv način prevažanja, je kolesarjenje odlična izbira!


Tudi pri kolesarjenju velja nekaj pomembnih pravil, ki se tičejo prometa, priprave kolesa, telesne pripravljenosti in še česa. Kako dobro jih poznaš? Reši test in preveri. Če se prebiješ do konca, sodeluješ v mesečnih in glavnem žrebanju za kolesarske nagrade, poleg tega pa te čaka še popust pri naročilu kolesarske izkaznice Kolesarske zveze Slovenije ter popust pri nakupu čelade Bolle The One Premium za 79,90 EUR (redna cena: 129,90 EUR)!


Čakajo te
super nagrade!Glavna nagrada: Migimigi kolesarski trening z Andrejem Hauptmanom*
*Nagrada vključuje tri dni vodenega treninga v septembru za dve osebi pod vodstvom ambasadorja Andreja Hauptmana. Ko bodo nagrajenci znani, na svoj e-naslov dobijo več informacij.

Poleg glavne nagrade bomo vsak mesec med vsemi sodelujočimi, ki boste do konca rešili kviz, izžrebali nagrajence, ki prejmejo eno od praktičnih nagrad:
 • čelada,
 • bidon,
 • startnina za kolesarski Maraton Franja,
 • kolesarski Migimigi dres...

Čakajo te
super nagrade!


Izziv poteka v sodelovanju s Kolesarsko zvezo Slovenije. 

Za začetek testa vpiši svoje podatke

Ob prijavi na prvi izziv boš na to številko prejel brezplačen SMS s kodo za sodelovanje v nagradnem izzivu.
Spol
Rojstni datum
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.