Nov izziv

AS VAREN PLANINC?

 • Ambasador izziva
  MATJAŽ ŠERKEZI

  Gorski reševalec GRS Kamnik in strokovni sodelavec PZS

 • Ambasador izziva
  MATJAŽ ŠERKEZI

  Gorski reševalec GRS Kamnik in strokovni sodelavec PZS
Varno in
veselo v gore.

Gore so vsako leto bolj obiskane tako s strani zelo izkušenih kot tudi manj izkušenih planincev. Prav hitro nas lahko preseneti vreme, nepredvidene težave z opremo, nas prehiti noč, zgrešimo markirano pot ..., zato je prav, da se na ture odpravimo čim bolj pripravljeni. Ne dovolimo, da bi bili »gorski selfie« in všečki na družabnih omrežjih bolj pomembni kot čudovit razgled, premagana pot in žganci v planinski koči.

Kako se pa ti znajdeš v hribih? Reši kratek test in preveri, koliko zares veš o razmerah v gorah, o varnosti in pravilih planinarjenja. Če rešiš test do konca, sodeluješ tudi v mesečnih in glavnem žrebanju za odlične in predvsem uporabne nagrade.


Čakajo te
super nagrade!Glavna nagrada: Migimigi osvojitev Triglava z Matjažem Šerkezijem za dve osebi je bila že podeljena.

Poleg glavne nagrade bomo vsak mesec med vsemi sodelujočimi, ki boste do konca rešili test, izžrebali nagrajence, ki prejmejo praktične nagrade:
 • članarino PZS,
 • (otroške) planinske knjižice oz. dnevnike za beleženje vzponov,
 • zemljevide,
 • pohodniško opremo (pohodne palice, naglavna svetilka, nahrbtnik),
 • komplet prve pomoči ...

Čakajo te
super nagrade!


Izziv poteka v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije in Intersportom.Unovči popust
 
Če rešiš test do konca si zagotoviš 20% popust pri članarini PZS.

Za začetek testa vpiši svoje podatke

Ob prijavi na prvi izziv boš na to številko prejel brezplačen SMS s kodo za sodelovanje v nagradnem izzivu.
Spol
Rojstni datum
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.