Gore v zimi
Brezplačno treniraj s Patricio

V tokratnem Migimigi izzivu te Patricia vabi, da se ji pridružiš na BOOTYCAMPu. Z njenimi treningi bomo dodobra razmigali in oblikovali najbolj kritične dele telesa – trebuh, noge in zadnjico. Če imaš dovolj dolgočasnih, pretežkih vaj in dolgih treningov, pri katerih komaj čakaš, da se končajo, je to prava vadba zate.

Bootycamp je kratka, intenzivna in zabavna 30-minutna vadba, na kateri damo poudarek oblikovanju delov telesa, ki večini povzročajo največ preglavic! V prvem delu se bomo dobro ogreli, nato pa se bomo posvetili vajam za krepitev mišic. Patricia komaj čaka, da ti predstavi kombinacijo, ki zares učinkuje!

Individualizacija omogoča, da je vadba primerna tako za začetnice kot tudi za fizično bolj pripravljene posameznice in posameznike.

MIGAJ DOMA - vadba 2: Bootycamp s Patricio Pangeršič

Image

Kdo je Patricia Pangeršič?

Patricia je profesionalna osebna trenerka, ki je svoje poslanstvo zasnovala na lastni izkušnji s preobrazbo postave.

Na družbenih omrežjih ji sledi že skoraj 100.000 fantov in deklet, s katerimi dnevno deli preverjene nasvete za zdravo prehrano, pravilno izvajanje vaj in še marsikatere druge podrobnosti, ki so pomembne za zdrav življenjski slog in zadovoljstvo v lastnem telesu.

Patricia se lahko pohvali z več kot 15.000 udeleženkami v njenem online programu Fit akademija in s številnimi zadovoljnimi strankami, ki so prav z njeno pomočjo dosegle neverjetne rezultate. O njenih uspehih pa pričajo vedno znova razprodane zaloge vadbenih pripomočkov, fit kuharic, fit planerjev in vadbenih programov.

Vadba s Patricio nagrajuje!

S sodelovanjem v aktivnosti si vključen/a tudi v nagradno žrebanje.

Image

»Z ravnim trebuhom bo poletje še lepše.«

Izpolni obrazec in prejmi posnetke vadb s Patricio Pangaršič ter sodeluj v nagradnem žrebanju.