• Denis Porčič, Chorchyp

  Energični Chorchyp vas bo usmerjal med vadbo z elastikami, s katero boste razgibali mišice celotnega telesa, pokazal pa bo tudi svojo umirjeno plat in vas popeljal skozi meditacijo petih elementov.

 • dr. Matej Tušak, uni. dipl. psiholog

  Na delavnici boste spoznali osnovne tehnike obvladovanja stresa. Naučili se boste različnih tehnik sproščanja, ki vam bodo pomagale predihati stres in umiriti svoje misli. Domov boste odnesli ključno informacijo, kako lahko sami s svojim doživljanjem in pogledom na stres največ naredimo, da nas ne vodi v stanje izgorelosti, ki pa resnično škoduje našemu zdravju.

 • Ana Devayani Kersnik Žvab

  Ana Kersnik Žvab bo predstavila revolucionarno zvrst joge, ki posebno pozornost namenja srcu in posebno mešanico pilatesa, joge in meditacije. To je mednarodno priznana jogistka poimenovala kar po svojem umetniškem imenu, po katerem je znana po celotnem svetu – devayanilates.

 • Patricia Pangeršič

  Živahna trenerka, ki ji zaradi njene navdihujoče zgodbe o preobrazbi zaupajo množice mladih deklet, bo predstavila vadbo za najbolj kritične dele ženskega telesa – trebuh, noge in zadnjico, ki preverjeno učinkuje. Svojo zgodbo in preverjene nasvete bo delila tudi na predavanju ”Kako začeti in uspeti? Vadba v fitnesu in doma, spremembe v prehrani in motivacija.”

 • Manca Šepetavc

  Aktualna Miss športa in vrhunska nekdanja atletinja, bo vse tekaške navdušence, ki se bodo udeležili Migimigi dneva, dodobra razgibala in se z njimi podala na idilično traso MigiMigi teka po Arboretumu Volčji Potok.

 • Monika Pekošak

  izkušena učiteljica joge, ki s svojim celostnim pristopom k lastnemu zdravju navdušuje obiskovalce svojih delavnic, vas bo vodila skozi hatha jogo ter predavanje ”Joga kot pomoč pri energijskih blokadah.”

 • Urška Lustram

  trenerka za dušo in telo prihaja z vadbo, kot je še ni bilo – vadba FIT BOGINJA je namenjena ženskam, ki želijo prek gibalnih vzorcev, izraznega plesa in meditacije, najti stik same s sabo. Poslušalce pa bo navdušila s predavanjem ”Telovadiš in se zdravo prehranjuješ, rezultata pa ni?”.

 • Matic Kolenc, Indira Ekić

  trener z bogatimi izkušnjami v šovu The Biggest Loser Slovenija in finalistka omenjenega šova, ki je Slovence popolnoma navdušila s svojo preobrazbo, bosta predstavila revolucionarno vadbo resetworkout, ki smo jo do sedaj lahko opazovali le prek televizijskih sprejemnikov, na MigiMigi dnevu pa jo bomo lahko poleg intenzivnega treninga z lastno težo, preizkusili tudi sami.

 • Iztok Hodnik

  trener, ki s svojimi vadbami navdušuje množice, bo za obiskovalce MigiMigi dneva pripravil posebni intervalni bootcamp trening s številnimi pripomočki in metabolic effect vadbo z lastno težo.

 • Katarina Tratar

  dolgoletna trenerka skupinskih vadb bo dekleta odvodila skozi živahno vadbo, ki stimulira celotno telo in pripomore k oblikovanju najbolj kritičnih delov ženskega telesa – aerobika mix (dance step in TNZ vadba ).

 • Vid Koblar, prof. šp. vzg.

  vsestranski dolgoletni trener, ki premika meje znanega v prepoznavni Fitnes kliniki, bo predstavil posebno vadbo FUNKCIONALNO TELO, ki pripomore k vzravnani drži, odpravljanju bolečin v hrbtenici in omogoča raztezanje tudi v času preprečevanja bolečin. Vadba, ki je zagotovo namenjena tistim, ki veliko časa preživite v pisarni in nimate časa, da bi se intenzivno razmigali.

 • Nataša Gorenc

  trenerka šova The Biggest Loser Slovenija, ki jo poznamo po njeni energičnosti in glasni motivaciji svojih varovancev, bo predstavila vadbo, ki smo jo do sedaj lahko le opazovali prek televizijskih sprejemnikov. Tokrat, pa boste obiskovalci MigiMigi dneva imeli edinstveno priložnost, da visokointenzivni NIT trening preizkusite tudi sami in preverite, kako je v resnici.

 • Azra Selimanović

  Azra Selimanović vas vabi, da se ji pridružite na plesni rekreaciji, s katero se boste raztegnili, okrepili mišice ter ob popularnih ritmih prepustili plesnim korakom, primernim za vse starosti in stopnje znanja.

 • Viktorija Manzinni

  Viktorija bo obiskovalce vodila skozi Salsation. Revolucionarni dance-fitness program, prežet z latino ritmi, ki temelji na principih funkcionalnega treninga z močnim fokusom na ritmičnosti in plesnem izražanju pomena besedila. Gibanje in nora zabava v enem!

 • Katja Benčina

  Katja Benčina predstavlja dinamično jogo, ki bo okrepila vaše telo, umirila um in vam podala novo energijo za lepši dan. Pridružite se ji na sproščujoči joga vadbi in se prepustite toku jogijskih asan.

 • Iva Jurov, dr. med.

  elitna inštruktorica za body pump bo predstavila vodeno vadbo z utežmi in pripravila trening višje intenzivnosti z dodatno težo, s katerim pripomoremo k izgubi telesne maščobe in izgradnji mišic, pospeševanju metabolizma in večji funkcionalnosti telesa. Doktorica medicine in strokovnjakinja za področje prehrane pa bo za vse prehranske navdušence pripravila tudi predavanje ”Prehrana rekreativcev”.

 • Anže Spreizer

  profesionalni osebni trener, ki pri svojem delu izhaja iz lastne zgodbe o gibalni oviranosti iz otroštva, bo predstavil mobility vadbo, ki koristno pripomore k krepitvi in gibljivosti ramen, kolkov in prsnega dela hrbtenice – obremenjenih delov telesa za tiste, ki večino časa preživijo v sedečem položaju. Za tiste, ki bi želeli več informacij o tem, kako preventivno poskrbeti za neboleče sklepe in mišice, pa bo pripravil tudi predavanje o pomembnosti vzpostavljanja ravnotežja.

 • Robert Rus, prof.šp.vzg.

  vsestranski trener, ki je znan po tem, da je nepopustljiv in odličen motivator, bo od obiskovalcev zahteval maksimum na GRIT vadbi, ki predstavlja zahtevne vaje za popoln trening celotnega telesa in ki je znana po tem, da premika meje vaše zmogljivosti.

 • Jan Zaplatil

  fizioterapevt bo za vas pripravil posebno delavnico tapinga, na kateri boste spoznali osnove tehnike, ki omogoča, da s trakovi okrepimo mišice in sprostimo sklepe

 • Tamara Smonker

  lastnica licence za Shapeboxing, bo zanimivo vadbo, ki temelji na treniranju tehnike, moči in razvijanja eksplozivnosti udarcev borilnih veščin, boksa, kickboksa in tajskega boksa, predstavila vsem tistim, ki želijo oblikovati svoje telo in poskrbeti za boljše fizično počutje.

 • Mario Sambolec

  Specializiran strokovnjak za prehrano, ki ruši stereotip klasičnega pristopa fitnesa in diet, bo obiskovalce učil o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Delavnica FEELGOOD PREHRANA #pozdravipameti bo tako pravi naslov za vse tiste, ki se sprašujete, če ste na pravi poti do želene postave ali pa nanjo šele stopate.

 • Dejan Milenković

  trener, ki je znan po tem, da treningom vrača igrivost in spodbuja otroško kreativnost, bo na delavnici FEELGOOD OTROCI za živahne otroke, poskrbel, da jim ne bo dolgčas.

 • Sebastjan Simler

  idejni vodja koncepta GroundZone, bo predstavil istoimensko delavnico, ki omogoča sprostitev napetosti skozi zabavno miganje, kreativnost in smeh ter razgibanje mišic celotnega telesa.

Prijava na Migimigi dan

S prijavo si ženske zagotovite prost vstop v Arboretum Volčji Potok in 30 % popust na vstopnico za vse spremljevalce.
Vadbe, delavnice in predavanja so brezplačna za vse udeležence dogodka.

Ob prijavi na dogodek ti bomo poslali na to številko brezplačen SMS s kodo za potrditev prijave.
Spol
Rojstni datum

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.

Prosim označi, katerih vadb, delavnic ali predavanj se želiš udeležiti. Na podlagi zanimanja za vadbe, delavnice ali predavanja ti bomo na e-naslov poslali točen urnik. Prijave na vadbe, delavnice in predavanja pa bomo zbirali na dogodku do zapolnitve prostih mest.

VODENE VADBE

DELAVNICE

PREDAVANJA