Migimigi vaje za še bolj fit mamice

Migimigi vaje za še bolj fit mamice


Vaj se lahko skupaj z mamico loti tudi očka. 😉

Vaje so seveda primerne in namenjene tudi vsem tistim, ki nimate otrok ali so ti že starejši – prav vsak od nas si lahko vzame 30 minut in z miganjem naredi nekaj dobrega zase in za svoje zdravje.


kolaz-nusa
kolaz-nusa

Če želiš po obveznem poporodnem počitku ali po daljšem obdobju mirovanja spet postati fit, so to najboljše vaje, ki si jih lahko zamisliš!

Ko imaš otroka, moraš v večini primerov svoj urnik prilagoditi njemu – predvsem v primeru, da je še zelo majhen. Ampak, hej! To ne pomeni, da si ne moreš privoščiti nekaj minut tudi zase.

Skupaj z Nušo Gnezda, osebno trenerko za ženske in avtorico programa Fit Mami, smo pripravili zbirko vaj, s katerimi boš (ponovno) fit, izboljšala boš svoje počutje in se napolnila z energijo. Najboljše pa je, da ti ni treba v telovadnico, ampak vaje delaš doma, ko ti najbolj ustreza, pridruži pa se ti lahko tudi otrokov očka.

Izpolni obrazec in poslali ti bomo video posnetek s petimi vajami. Celoten trening traja približno 30 minut, seveda pa si ga lahko po svoje prilagodiš in po potrebi:
  • skrajšaš (kakšno vajo izpustiš, pri naslednjem treningu pa nato izbereš drugo kombinacijo vaj)
  • ali podaljšaš (povečaš število ponovitev).

*Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.