Image

AMBASADOR IZZIVA

Matjaž Šerkezi

ALPINIST IN GORSKI REŠEVALEC

Gremo v planine!

Seveda, vsi smo že slišali za Triglav ter kdaj obiskali Šmarno goro! Vendar pa je v Sloveniji še ogromno planin, ki jih pozna ali obiskuje le redkokdo. Se želiš podučiti o manj poznanih in obljudenih slovenskih vrhovih ter kako jih osvojiti na varen, zabaven in odgovoren način? Sprejmi izziv, reši kviz in spoznaj skrite planinske kotičke.

AMBASADOR IZZIVA

Matjaž Šerkezi

ALPINIST IN GORSKI REŠEVALEC

Sprejmi izziv
Image

Kako dobro pa ti poznaš slovenske planine?

Image

V izzivu Gremo v planine! boš v kvizu, ki ga je pripravil ambasador izziva Matjaž Šerkezi, lahko preveril svoje znanje o manj poznanih slovenskih gorah, nato pa se prek njegovih koristnih nasvetov o varnem planinarjenju in idej za izlete ter zabavnih zgodb vsak mesec izpopolnjeval v svojem planinskem znanju!

Vsi, ki boste sprejeli izziv, boste prejeli unikatno kodo za do 20 odstotni popust na članarino Planinske zveze Slovenije. Ugodnost velja za spletno plačilo.

Kaj pa nagrade?

Izžrebali bomo pet srečnežev, ki bodo prejeli glavno nagrado: obisk dvatisočaka za dve osebi pod vodstvom in v organizaciji Planinske zveze Slovenije.

Poleg glavnih nagrad pa bomo vsak mesec med vsemi sodelujočimi izžrebali tudi nagrajence, ki prejmejo mesečne praktične nagrade.

Image

Vpiši svoje podatke, reši kviz in preveri svoje poznavanje slovenskih planin.

Ker se Migimigijevci tikamo in kličemo po imenih.
Če je med nami več Maticev ali Špel, jih moramo nekako ločiti, kajne?
Da te obvestimo o osvojeni nagradi, ti pošljemo kakšno zanimivo vsebino ali nov izziv.
Da te na izziv ali nagradno igro ne prijavi kdo drug, dobiš na svojo mobilno številko SMS s potrditveno kodo.
Rojstni datum
Vse najboljše! Radi bi ti voščili za rojstni dan, poleg tega pa smo navdušeni, ker je Migimigi skupnost za vse, od 0 do 99 let. 😀
Verjamemo, da migamo po vsej Sloveniji, vseeno pa nas zanima, kje živi največ Migimigijevcev.
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.generali.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 70 77.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.