AMBASADOR IZZIVA

Matjaž Šerkezi

ALPINIST IN GORSKI REŠEVALEC

Gremo v planine!

Seveda, vsi smo že slišali za Triglav ter kdaj obiskali Šmarno goro! Vendar pa je v Sloveniji še ogromno planin, ki jih pozna ali obiskuje le redkokdo. Se želiš podučiti o manj poznanih in obljudenih slovenskih vrhovih ter kako jih osvojiti na varen, zabaven in odgovoren način? Sprejmi izziv, reši kviz in spoznaj skrite planinske kotičke.

Ta izziv je zaključen, lahko pa preizkusiš svoje znanje v novem izzivu Moj Migimigi planinski dnevnik!

AMBASADOR IZZIVA

Matjaž Šerkezi

ALPINIST IN GORSKI REŠEVALEC

Moj Migimigi planinski dnevnik
Image

Kako dobro pa ti poznaš slovenske planine?

Image

V izzivu Gremo v planine! boš v kvizu, ki ga je pripravil ambasador izziva Matjaž Šerkezi, lahko preveril svoje znanje o manj poznanih slovenskih gorah, nato pa se prek njegovih koristnih nasvetov o varnem planinarjenju in idej za izlete ter zabavnih zgodb vsak mesec izpopolnjeval v svojem planinskem znanju!

Vsi, ki boste sprejeli izziv, boste prejeli unikatno kodo za do 20 odstotni popust na članarino Planinske zveze Slovenije. Ugodnost velja za spletno plačilo.

Kaj pa nagrade?

Izžrebali bomo pet srečnežev, ki bodo prejeli glavno nagrado: obisk dvatisočaka za dve osebi pod vodstvom in v organizaciji Planinske zveze Slovenije.

Poleg glavnih nagrad pa bomo vsak mesec med vsemi sodelujočimi izžrebali tudi nagrajence, ki prejmejo mesečne praktične nagrade.

Image
[php_everywhere]