Preveri, kaj in kako zdravo ješ!


Poteguj se za nagrado vrhunske kulinarike!Reši test

Preveri, kaj in kako zdravo ješ!

Poteguj se za nagrado vrhunske kulinarike!

Reši test
Image

Jej pametno!

Cool Fotr, kuhar, vloger in v prostem času fotr.
  • Jej pametno!

    Cool Fotr, kuhar, vloger in v prostem času fotr.

Zdrava in uravnotežena prehrana je temelj dobrega počutja in zdravega načina življenja, ki ga Migimigi spodbuja in nagrajuje.

In vse se začne pri spoznanju, kaj in kako ješ!

Reši hitri test o zdravi prehrani in poskrbi, da zdravo prehranjevanje postane tudi tvoj način življenja! Izzivam te – le 10 % ljudi se je čez njega prebilo brez napake!

Splača se, čakajo te noro slastne nagrade:

4 x

Teja in Jani vam skuhata kosilo pri vas doma


Ob prijavi na prvi izziv boš na to številko prejel brezplačen SMS s kodo za sodelovanje v nagradnem izzivu.
Spol
Rojstni datum
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.

Migimigi nasveti

Image

7 načel zdrave prehrane

Ključ zdrave prehrane nikakor ni v odrekanju. Hrana je pomembno gorivo za naše možgane, mišice in celice v telesu. Z nekaj preprostimi koraki lahko poskrbimo, da bo naše telo delovalo nemoteno in bo imelo dovolj energije za izpolnjevanje dnevnih nalog.
Preberi zapis
Image

Je najbolj popularna dieta tudi prava dieta zame?

Preberi, katera shujševalna dieta je trenutno najbolj popularna in, ali je primerne tudi zate. V mislih pa imej, da prehranjevalni ekstremi naredijo tvojemu telesu več škode kot koristi.

Preberi zapis
Image

Se zavedaš posledic nezdrave prehrane?

Preberi, katera shujševalna dieta je trenutno najbolj popularna in, ali je primerne tudi zate. V mislih pa imej, da prehranjevalni ekstremi naredijo tvojemu telesu več škode kot koristi.

Preberi zapis