Image

AMBASADOR IZZIVA

Dr. MATEJ TUŠAK

ŠPORTNI PSIHOLOG

Kako dobro pa ti spiš?

Stres in spanec sta med seboj močno povezana. Stres slabo vpliva na spanje, premalo spanca pa škodljivo vpliva na zdravje.

Presekaj začarani krog, sprejmi izziv, reši test in spremeni svoje spalne navade!

AMBASADOR IZZIVA

MATEJ TUŠAK

ŠPORTNI PSIHOLOG

Sprejmi izziv
Image

Dober spanec za lepši dan

Image

Za dober spanec morajo biti tvoje vsakodnevne aktivnosti in stres v ravnovesju s tvojimi željami in potrebami. Notranje ravnovesje omogoča dobro počutje, zadovoljstvo in umirjenost, slednja pa je ključ do dobrega in trdnega spanca s prijetnimi sanjami.

V izzivu lahko s pomočjo strokovnega testa, ki ga je pripravil ambasador dr. Matej Tušak, preveriš kakovost svojega spanca, nato pa prek njegovih rednih nasvetov in namigov dodobra spremeniš svoje spalne navade.

Kaj pa nagrade?

Izmed vseh, ki boste kos izzivu, bomo izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli nagrade:

  1. nagrada: Spa vikend oddih za dve osebi v Lifeclass Portorož
  2. nagrada: Svetovanje v zvezi s stresom, brezplačno testiranje in ena seansa pri dr. Tušaku
  3. nagrada: Knjiga Zakaj spimo - Moč spanja in sanj, Mathew Walker

Poleg glavnih nagrad pa bomo vsak mesec med vsemi sodelujočimi izžrebali tudi nagrajence, ki prejmejo mesečne praktične nagrade.

In kaj še?

S sodelovanjem v izzivu "Kako dobro pa ti spiš?" si zagotoviš tudi 60% popust pri Biofeedback psihofiziološkem stresnem testu, ki ga izvajajo teravepti v podjetju Larus Inventa.

Image

Vpiši svoje podatke, reši test in preveri svoje spalne navade.

Ker se Migimigijevci tikamo in kličemo po imenih.
Če je med nami več Maticev ali Špel, jih moramo nekako ločiti, kajne?
Da te obvestimo o osvojeni nagradi, ti pošljemo kakšno zanimivo vsebino ali nov izziv.
Da te na izziv ali nagradno igro ne prijavi kdo drug, dobiš na svojo mobilno številko SMS s potrditveno kodo.
Rojstni datum
Vse najboljše! Radi bi ti voščili za rojstni dan, poleg tega pa smo navdušeni, ker je Migimigi skupnost za vse, od 0 do 99 let. 😀
Verjamemo, da migamo po vsej Sloveniji, vseeno pa nas zanima, kje živi največ Migimigijevcev.
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.generali.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 70 77.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.