Image

Obišči klopco ljubezni!

#klopcaljubezni

Na najbolj romantičnih mestih z najlepšimi razgledi, ne predaleč in ne preblizu, je postavljenih vedno več klopc ljubezni. Vsaka od njih pričara drugačno doživetje in nedvomno so prav vse vredne tvojega obiska. Odkrij njihove lokacije!

Želim album klopc ljubezni

Obišči vsako posebej, skeniraj njeno QR-kodo in jo označi v svojem interaktivnem albumu . Na koncu ti bo poln album obiskanih klopc poleg odličnih izletov, neodkritih koščkov Slovenije in čudovitih razgledov prinesel še nagrado!

Želim album klopc ljubezni

Namig za nepoboljšljive romantike: klopce se ne imenujejo kar tako »klopce ljubezni«. Morda pa je prav obisk ene od klopc priložnost, da s seboj vzameš tudi prstan … 😉

Registriraj se in pridobi svoj album z zemljevidom klopc ljubezni!

Če si želiš ogledati album klopc ljubezni, ki si jih že obiskal/-a, se registriraj. Dobiš tudi zemljevid vseh klopc ljubezni v Sloveniji. Registriraj se zdaj, hitra bova!

Vpiši svoje podatke

Da te obvestimo o osvojeni nagradi, ti pošljemo kakšno zanimivo vsebino ali nov izziv.
Ker se Migimigijevci tikamo in kličemo po imenih.
Če je med nami več Maticev ali Špel, jih moramo nekako ločiti, kajne?
Da te na izziv ali nagradno igro ne prijavi kdo drug, dobiš na svojo mobilno številko SMS s potrditveno kodo.
Rojstni datum
Vse najboljše! Radi bi ti voščili za rojstni dan, poleg tega pa smo navdušeni, ker je Migimigi skupnost za vse, od 0 do 99 let. 😀
Verjamemo, da migamo po vsej Sloveniji, vseeno pa nas zanima, kje živi največ Migimigijevcev.
Želim sodelovati v izzivu, ki ga organizira Generali zavarovalnica d.d.
Želim biti dobro obveščen(-a) s področja zavarovalnih produktov, zato želim prejemati ponudbe, ki so v čim večji meri prilagojene mojim potrebam in značilnostim. V ta namen zato dajem privolitev, da me GENERALI zavarovalnica d.d. preko telefona, navadne pošte in elektronske pošte do preklica obvešča o ponudbi, novostih in ugodnostih, novicah, nagradnih igrah in dogodkih za katere ocenjuje, da me zanimajo na podlagi mojih prepoznanih lastnosti, interesov, okusov, navad in vedenja (»Moj profil«). Svojo tu podano privolitev lahko kadarkoli prekličem brez kakršnihkoli posledic, kar lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na GENERALI zavarovalnica d.d., Kržičeva 3, 1000 Ljubljana oziroma na pooblascenec-op.si@generali.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelav mojih podatkov, ki so se izvajale na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Več v zvezi s svojimi pravicami in varstvom osebnih podatkov si lahko preberem v Informaciji o obdelavi osebnih podatkov, ki je dostopna na www.generali.si/vop. Če želite, vam jo lahko dostavimo tudi v pisni obliki (naročilo preko telefonske številke 080 70 77).

Moj profil bo zavarovalnica izoblikovala z uporabo statističnih metod na podlagi podatkov, ki jih je pridobila oziroma jih bo pridobila v okviru izvajanja svoje dejavnosti, med drugim: vseh podatkov iz sklenjenih pogodb o zavarovanju, prilog in dodatkov k tem pogodbam, vključno s podatki iz anket, obrazca za ugotavljanje potreb in zahtev, podatkov o škodah in drugih podatkov, pridobljenih med poslovanjem zavarovalnice, podatkov iz nagradnih iger, anket in drugih dogodkov v (so)organizaciji GENERALI zavarovalnice d.d. ter podatkov, nastalih med mojo uporabo socialnih omrežij, spletnih strani in aplikacij GENERALI zavarovalnice d.d. (vključno s piškotki in geolokacijskimi podatki).

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.

O projektu klopce ljubezni

Klopce ljubezni so se z Dreveniške gore pri Boču razširile po vsej Sloveniji, razen zaljubljenih parov pa jih obiskuje tudi vedno več pohodnikov, kolesarjev, planincev in ljubiteljev narave. Pridruži se jim, svoj obisk klopce pa na družabnih omrežjih pospremi s #klopcaljubezni!

  • Registriraj se in pridobi album z zemljevidom klopc ljubezni.
  • Izberi klopco na zemljevidu, nato pa pot pod noge ali kolo in jo obišči 😀!
  • Vsaka klopca ljubezni ima svojo unikatno QR-kodo. Poskeniraj jo in sledi navodilom!
  • V tvojem albumu se bo obiskana klopca prikazala kot osvojena ❤.
  • Najbolj pridne obiskovalce klopc bomo tudi nagradili. Si za?
  • Svoj dosežek in malo doživetje deli na Facebooku in Instagramu s #klopcaljubezni in @migimigiizziv in tako širi glas o lepotah Slovenije, hvala!

Kako zahtevne so poti do klopc ljubezni?

Poti do klopi ljubezni so različno zahtevne, od preprostega sprehoda skozi Arboretum Volčji Potok, vzpona na Golico ali bolj zahtevne vrhove. Zato so primerni tako za družinice z majhnimi, nekoliko večjimi otroki in za planinske sladokusce.