Image
 
 

Reši stresni test!

Ta Migimigi izziv je ZAKLJUČEN, še vedno pa lahko s testom preveriš, kako stresno živiš.


Stres je del našega vsakdana in vsi živimo z njim. Vse premalo pa se zavedamo, da naš »slab« odziv nanj negativno vpliva na zdravje in načenja naše notranje ravnovesje. Kako dobro ga ti obvladuješ?

Preveri zdaj!


Reši test
 

Pobarvanke za odrasle, svetovni hit!

Image
Raziskave kažejo, da barvanje poživlja, sprošča in odganja negativne misli. Je neke vrste meditacija ali protistresna terapija. Poskusi se razstresiti z barvanjem, prenesi svojo pobarvanko tukaj.
Prenesi pobarvanko za odrasle

5 korakov za uspešno soočanje s stresom

Image
S stresom se vsak od nas sooča po svoje. Nekateri z njim opravijo sami, drugi morajo rešitev poiskati pri strokovnjakih. Prenesi si ta priročnik in pomagal ti bo pravočasno prepoznati znake stresa in se z njim tudi uspešno soočiti.
Prenesi priročnik
Kalkulator

Poznaš svoja tveganja?

Preveri, katerim tveganjem moraš glede na svoj življenjski slog in navade posvetiti največ pozornosti. Izpolni vprašalnik in spoznaj načine, kako se lahko pred njimi učinkovito zavaruješ.
Odgovori na vprašanja
Katera hrana osrečuje

Ali veš, katera hrana osrečuje?

To, da čokolada, povzroča evforično razpoloženje ni le mit, ki se je razvil med dekleti! Preberi, katera zdrava živila še pozitivno vplivajo na tvoje razpoloženje in s katerim si povečaš svoj libido.
Spoznaj živila za srečo
Kam izgine pet ur mojega žviljenja

Kako vsak dan izgine pet ur mojega prostega časa?

Upravljanje časa je upravljanje samega sebe. Če to počnemo učinkovito, postanemo bolj produktivni, izognemo se časovnim oviram, zmanjšamo stres in prihranimo prosti čas.
Preberi zapis Življenje v časovni stiski