Image

AMBASADOR IZZIVA

Rok Terkaj – Trkaj

Raper, večni optimist in najboljši prijatelj kužka Castra

Že drži, da so kužki naši najboljši prijatelji, ampak ali smo tudi mi njihovi najboljši prijatelji? Koliko časa, pozornosti in energije mu posvetiš in kako veš, da je najsrečnejši kuža na svetu? V izzivu Migaj s kužkom skrbimo za to, da bosta s tvojim kužkom postala še boljša prijatelja!

Sprejmi izziv, reši kviz in se pripravi na miganje.

Migaj s kužkom!

AMBASADOR IZZIVA

Rok Terkaj – Trkaj

Raper, večni optimist in najboljši prijatelj kužka Castra

Sprejmi izziv
Image

Kako dobro skrbiš zame?

Image

V izzivu Migaj s kužkom te bo na preizkus postavil tvoj kuža. V kvizu te bo izprašal, kako dobro ga pravzaprav poznaš, vsak mesec pa te bo Trkaj z zabavnimi vsebinami izobraževal in spodbujal k aktivnejšemu preživljanju časa s tvojim kužkom.

Kaj pa nagrade?

Vsi, ki boste sprejeli izziv in ste imetniki Mr. Pet kartice (preberite, kako do kartice), prejmete:

  • brezplačni posladek za kužka 4Pet Trojeto in
  • 10-odstotni popust na enkratni nakup za določene blagovne znamke v trgovini Mr. Pet.

Ob koncu izziva bomo izžrebali še 3 srečneže, ki bodo prejeli glavne nagrade:

  • 3 x darilni bon za nakup v trgovini Mr.Pet v vrednosti 40 eur.

Poleg glavne nagrade bomo vsak mesec med vsemi sodelujočimi izžrebali tudi nagrajence, ki prejmejo mesečne praktične nagrade.

Image
Image

Vpiši svoje podatke, reši kviz in preveri, kako dobro poznaš svojega kužka!

Ker se Migimigijevci tikamo in kličemo po imenih.
Če je med nami več Maticev ali Špel, jih moramo nekako ločiti, kajne?
Da te obvestimo o osvojeni nagradi, ti pošljemo kakšno zanimivo vsebino ali nov izziv.
Da te na izziv ali nagradno igro ne prijavi kdo drug, dobiš na svojo mobilno številko SMS s potrditveno kodo.
Rojstni datum
Vse najboljše! Radi bi ti voščili za rojstni dan, poleg tega pa smo navdušeni, ker je Migimigi skupnost za vse, od 0 do 99 let. 😀
Verjamemo, da migamo po vsej Sloveniji, vseeno pa nas zanima, kje živi največ Migimigijevcev.
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.generali.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 70 77.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.