Rok Terkaj – Trkaj

Raper in večni optimist

Mojster rimanih besed, romar in diplomiran teolog, ki v hipu poskrbi za dobro voljo in (bolj ali manj opazno) pozibavanje telesa. Njegov nalezljivi optimizem ti skupaj z dobro voljo takoj zleze pod kožo in hitro ugotoviš, da je življenje res lepo.

Če je kdo idealen ambasador za Migimigi izzive, je to nedvomno Trkaj. Tudi letos bo poskrbel, da vam pri ohranjanju zdravega in aktivnega življenjskega sloga ne bo dolgčas!

Lucija Volčanšek - FitLucija

Licencirana prehranska svetovalka

FitLucija ti pomaga urediti prehrano in usvojiti zdrave prehranske navade. Ekstremi po njenih izkušnjah nikoli niso vodili do trajnih rezultatov, zato na njenih jedilnikih ni nepotrebnega izključevanja celih skupin živil ali prepovedovanja sladic. Njen in naš cilj je, da ješ na način, ki je zate dolgoročno vzdržen.

Zato najprej s kvizom preveri, koliko že veš o zdravi prehrani, nato te razveselimo s 5 Lucijinimi recepti za zdrave, a okusne jedi, potem pa lahko od Lucije pričakuješ še številne nasvete, kako usvojiti zdravo prehranjevanje.

Sprejmi izziv
 
 

Andrej Hauptman

SELEKTOR SLOVENSKE KOLESARSKE REPREZENTANCE

Eden najboljših slovenskih kolesarjev vseh časov, ki se lahko pohvali tudi z bronom s svetovnega prvenstva in dvema nastopoma pod olimpijskimi krogi, je trenutno selektor slovenske kolesarske reprezentance ter športni direktor poklicnega moštva UAE Team Emirates.

Andrej pa bdi tudi nad Migimigi kolesarskimi izzivi, v katerih spoznavamo varno kolesarjenje, se udeležujemo kolesarskih izletov in se pripravljamo za čisto prave kolesarske dirke! Letos se njegov izziv imenuje Kako dobro poznaš kolesarski žargon!

Sprejmi izziv

Matjaž Šerkezi

ALPINIST IN GORSKI REŠEVALEC

Gorski reševalec, alpinistični inštruktor in strokovni sodelavec Planinske zveze Slovenije, ki se nenehno zavzema za pametno in varno planinarjenje. Matjaž pri PZS skrbi tudi za področje turnega kolesarstva, z njim pa se pogosto srečajo tisti, ki ne upoštevajo njegovih nasvetov in se obiska gora lotijo z levo roko.

Matjaž v skupnosti Migimigi skrbi za izzive, povezane s planinarjenjem. Letos z njim iščemo najlepše skrite kotičke slovenskih gora v izzivu Gremo v planine!

Sprejmi izziv