Image

Rok Terkaj – Trkaj

Raper in večni optimist

Image

Mojster rimanih besed, romar in diplomiran teolog, ki v hipu poskrbi za dobro voljo in (bolj ali manj opazno) pozibavanje telesa. Njegov nalezljivi optimizem ti skupaj z dobro voljo takoj zleze pod kožo in hitro ugotoviš, da je življenje res lepo.

Če je kdo idealen ambasador za Migimigi izzive, je to nedvomno Trkaj. Tudi letos bo z izzivom Migaj s kužkom poskrbel, da kužkov ne boste le vozili na sprehode, ampak z njimi zares pošteno migali!

Sprejmi izziv

Andrej Hauptman

Selektor slovenske kolesarske reprezentance

Image

Eden najboljših slovenskih kolesarjev vseh časov, ki se lahko pohvali tudi z bronom s svetovnega prvenstva in dvema nastopoma pod olimpijskimi krogi, je trenutno selektor slovenske kolesarske reprezentance ter športni direktor poklicnega moštva UAE Team Emirates.

Andrej pa bdi tudi nad Migimigi kolesarskimi izzivi, v katerih spoznavamo varno kolesarjenje, se udeležujemo kolesarskih izletov in se pripravljamo za čisto prave kolesarske dirke! Letos se njegov izziv imenuje Kako dobro poznaš kolesarski žargon!

Sprejmi izziv
Image
Image

Dr. Matej Tušak

Športni psiholog, predavatelj in motivator

Image

Najbolj znani slovenski športni psiholog, ki skrbi za psihično pripravo vrhunskih športnikov, pa tudi športnikov vseh drugih kategorij. Veliko pozornosti namenja stresu, o katerem predava v šolah, vrtcih in podjetjih, ukvarja pa se tudi z motivacijo, osebnostno rastjo, timskim delom, učinkovito komunikacijo in pojavom agresivnosti.

Kot Migmigi ambasador skrbi, da se znamo Migimigijevci sprostiti, umiriti in boriti s stresom, letos pa smo se pod mentorstvom dr. Tušaka lotili novega izziva – izboljšanja spalnih navad v izzivu Kako dobro pa ti spiš?

Sprejmi izziv

Matjaž Šerkezi

Alpinist in gorski reševalec

Image

Gorski reševalec, alpinistični inštruktor in strokovni sodelavec Planinske zveze Slovenije, ki se nenehno zavzema za pametno in varno planinarjenje. Matjaž pri PZS skrbi tudi za področje turnega kolesarstva, z njim pa se pogosto srečajo tisti, ki ne upoštevajo njegovih nasvetov in se obiska gora lotijo z levo roko.

Matjaž v skupnosti Migimigi skrbi za izzive, povezane s planinarjenjem. Letos z njim iščemo najlepše skrite kotičke slovenskih gora v izzivu Gremo v planine!

Sprejmi izziv
Image
Image

Alenka Artnik

AKTUALNA SVETOVNA REKORDERKA PRI POTAPLJANJU NA VDIH

Image

Vrhunska športnica, ki premika meje mogočega in je svetovni rekord v globinskem potapljanju potisnila kar 113 m globoko. V globine se je začela spuščati šele po tridesetem letu, dih pa lahko zadržuje več kot štiri minute in pol. Vas zanima, kako ji to uspe? Alenka izpostavlja umirjenost, dihalne vaje in meditacijo, ki jim vsak dan posveča veliko časa.

Alenka bo svoje znanje, izkušnje in nasvete delila pri vseh letošnjih izzivih. Koncentracija, zbranost in sproščenost so v sodobnem življenju namreč še kako potrebni, Alenka pa je nedvomno pravi naslov za te reči.

Sprejmi izziv