VEC KOT 40 VODENIH VADB


Na Migimigi dnevu 30. septembra 2018 te čakajo različne vadbe, ki jih lahko preizkusiš povsem brezplačno.
Med drugim se lahko predaš plesnim ritmom v plesni rekreaciji z Azro Selimanovič, uživaš v skupinski vadbi za oblikovanje trebuha, nog in zadnjice, preizkusiš ples ob drogu ali pa se prvič srečaš z vadbama Body pump in Body Attack.

Če te zanima, kako so hujšali udeleženci šova The Biggest Loser Slovenija, potem se lahko udeležiš edinstvene vadbe z Natašo Gorenc ali pa preizkusiš vaje, ki ti jih bosta pokazala Indira Ekić in Matic Kolenc. Resetworkout te bo resnično navdušil. To pa še ni vse!

Nate čakajo številne vadbe z lastno težo, pa Aerobika mix, intervalni bootcamp treningi in še in še. Če te zanima, kako vzdržljiva oseba si, bo Mobility prava izbira zate. Če pa bi raje ob vadbi še malo zaplesal oziroma zaplesala, pa se udeleži vadbe Salsation. Poleg tega te čakajo še tekaški trening, Shapeboxing, Grit in številne druge aktivnosti.

Želim vstopnico

STROKOVNA PREDAVANJA IN DELAVNICE


Številni priznani športni in prehranski strokovnjaki ti bodo na voljo tekom celotnega dne ter lahko se udeležiš tudi številnih predavanj na temo zdravega in športnega življenja, rekreacije, prehrane in stresa. Predavali bodo: vrhunski športni psiholog dr. Matej Tušak, strokovnjak za prehrano iz Dr. Feel Gooda Mario Sambolec, profesionalna osebna trenerka Patricia Pangeršič in drugi.

PREDAVANJA

DR. MATEJ TUŠAK, UNI. DIPL. PSIHOLOG: UČINKOVITO V BORBI PROTI STRESU
PATRICIA PANGERŠIČ: 'KAKO ZAČETI IN USPETI? VADBA V FITNESU IN DOMA, SPREMEMBE V PREHRANI, MOTIVACIJA'
MONIKA PEKOŠAK: JOGA KOT POMOČ PRI ENERGIJSKIH BLOKADAH
URŠKA LUSTRAM: TELOVADIŠ IN SE ZDRAVO PREHRANJUJEŠ, REZULTATA PA NI?

DELAVNICE

DENIS PORČIČ, CHORCHYP: MEDITACIJA PETIH ELEMENTOV
JAN ZAPLATIL: FIZIOTERAPEVTSKA DELAVNICA
MARIO SAMBOLEC: DELAVNICA FEELGOOD PREHRANA #POZDRAVIPAMETI
DEJAN MILENKOVIĆ: DELAVNICA FEELGOOD OTROCI ZA ŽIVAHNE OTROKE
SEBASTJAN SIMLER: DELAVNICA FEELGOOD GROUNZONE

JOGA IN PILATES


Brez skrbi, na Migimigi dnevu bo poskrbljeno tudi za jogo in pilates. V mirnem in odmaknjenem delu Arboretuma Volčji Potok bodo na svoj račun prišli vsi, ki se želijo dodobra spoznati z različnimi vrstami joge in vadbami, ki ne krepijo le telesa, ampak tudi duha.

Z nami bodo Katja Benčina z jogo, Monika Pekošak s tradicionalno Hatha jogo in Ana Kersnik Žvab, ki bo predstavila Devayanilates. Preprosto pa moraš preizkusiti tudi vadbo FIT BOGINJA, ki ženskam pomaga prepoznati darove in njihov izvor. Vodila jo bo simpatična Urška Lustram.

Pridi in poišči svoj notranji mir. Prepričani smo, da te bodo vadbe prerodile in ti pomagale pri doseganju želenih ciljev.

Kje se prijavim?

MINI OLIMPIJADA ZA NAJMLAJŠE


Imaš otroke, nimaš pa varstva? Brez skrbi! Poskrbljeno bo tudi za najmlajše, ki se bodo lahko preizkusili v Mini olimpijadi, za katero bo poskrbel Olimpijski komite Slovenije in bo nekaj prav posebnega, saj bodo za otroke pripravili pravi olimpijski poligon. Poleg tega se bodo otroci lahko preizkusili v poligonu Migimigi in se podali na zabavno kolesarsko pisto Kolesarskega društva Rog.

Otroci bodo lahko obiskali tudi druge animacije, ki so namenjene prav njim, in posebno FEEL GOOD delavnico za otroke, ki imajo veliko energije, ki jo bo vodil Dejan Milenković.

Mi smo za!

MIGIMIGI TEK


To ni navaden tek. Je tek, ki te pripravi do tega, da zapustiš kavč in narediš nekaj zase – torej zamigaš! Zamigaj skupaj z nami tudi ti in se podaj na tek po čudovitih poteh Arboretuma Volčji Potok, kjer te čaka prava športna pustolovščina. In ker Migimigi tek ni navaden tek, se lahko nanj poda prav vsak. Razdalja, ki ni zahtevna, bo poskrbela, da se bodo nanjo podali tudi tisti, ki se s tekom šele srečujejo.

Za ogrevanje bo na Migimigi dnevu poskrbela Miss Športa Manca Šepetavc, ki bo pripravila tekaški trening, potem pa se bo z udeleženci podala na lahek tek. Vsak, ki bo premagal razdaljo, bo sodeloval tudi v žrebu za bogate nagrade.

Želim sodelovati

ZDRAVA KULINARIKA


Kot se za zdrav duh spodobi, bo na Migimigi dnevu prisotna tudi zdrava kulinarika. Čakajo številna kulinarična presenečenja, odlični recepti in delavnica pripravljanja smutijev s Cool Fotrom, Janijem Jugovicem. Torej, kaj še čakaš? Pridi in se prepusti!

Računajte name!

IN ŠE IN ŠE …


Na Migimigi dogodku poleg številnih aktivnosti pričakuj tudi presenečenja, nagrade, spodbujanje zdravega duha in še in še.

Kdo bo še migal z nami? Z nami bodo tudi Migimigi ambasadorji: dr. Matej Tušak, Petra Majdič, Jernej Celec, Cool Fotr in Trkaj, ki bo poskrbel za glasbeno rekreacijo s skupino Calypso.

Prijava na dogodek je popolnoma brezplačna ter ti omogoča prost vstop in neomejen ogled celotnega Arboretuma Volčji Potok. Obenem ti da možnost, da brezplačno spoznaš in preizkusiš številne športne vadbe, se udeležiš številnih strokovnih predavanj in delavnic ter preizkusiš zdrave kulinarične dobrote.

Želim program dogodka

Hvala vsem za udeležbo na dogodku.
Kmalu bo objavljena tudi Migimigi galerija. Spremljajte!


Vabimo vas tudi, da raziščete nove Migimigi izzive.