Image
Pridruži se nam

Omejitve zaradi koronavirusa so nam (spet) prekrižale rekreativne načrte, a Migimigijevci se tudi zdaj ne damo! 😊 In tokrat imamo zate zares nekaj posebnega!

Skupaj z Natašo Gorenc smo pripravili serijo sedmih spletnih treningov s skrbno izbranimi vajami za celo telo in za vse vrste ljudi. 

Migimigi teden brezplačnih spletnih vadb z Natašo Gorenc!

Image

Čaka te 7 brezplačnih treningov

Skupaj z Natašo smo zate pripravili 7 brezplačnih treningov, ki jih lahko v celoti opraviš doma in tako najbolje poskrbiš za svoje zdravje. Ostani fit z nami!

V sklopu 7 intenzivnih 30-minutnih treningov Nataša prikaže vaje za:

  • krepitev jedra (trebušne mišice),
  • visoko intervalni trening,
  • spodnji del telesa (ki so bolj znane kot vaje za noge in zadnjico),
  • roke in zgornji del telesa.

Izgovorov za miganje ni, saj imaš vse pripomočke, ki jih za vadbo potrebuješ, že doma. Podrobnosti ti po prijavi pošljemo na tvoj e-naslov – vsak dan dobiš od nas novo sporočilo s povezavo do naslednjega treninga.

Obljubimo, da bodo tvoja oblačila po vsakem treningu prepotena, na obrazu pa zadovoljen nasmešek. Kaj še čakaš? Hitro se prijavi! 😉

Kdo je Nataša Gorenc?

Nataša je osebna trenerka in trenerka fitnesa, Migimigijevce pa je že večkrat navdušila na Migimigi dnevih, predvsem s svojo neizmerno pozitivno energijo in neusahljivo zbirko vaj.

Image

Spletna vadba z Natašo se je zaključila. Veseli bomo, če še naprej ostaneš v naši družbi.
Preveri, kateri izzivi so ti še na voljo, ali pa si izberi eno od (ali več) vadb z Migimigi dneva in migaj z nami naprej. 🙂

SODELUJ V MIGIMIGI IZZIVIH