Image
Matjaž Mastnak, ambasador izziva
 
 

Katero drevo si po horoskopu?


Ta Migimigi izziv je ZAKLJUČEN, še vedno pa lahko poiščeš svoje drevesno znamenje.


Skoraj v vseh mitologijah ima drevo pomembno vlogo. In tudi danes velja, da nam z zdravilno energijo lahko pomagajo pri skrbi za telesno in duševno zdravje. Konec koncev tudi besedica zdravje izhaja iz besede drevo.

Te zanima, katero drevo je tvoj vodnik?


Poišči svoje drevo
 

Migimigi ti podarja setveni koledar 2018

Setveni koledar
Setveni koledar ti olajša delo na vrtu, še več, če upoštevaš pravi čas sejanja, lahko svoj pridelek povečaš za več kot 30 odstotkov. Poleg Luninih men upošteva vplive drugih nebesnih teles našega osončja. Primeren je za prav vsakega, tako za izkušenega vrtnarja kot za vrtičkarja začetnika.
Prenesi setveni koledar

Prenesi Migimigijev vrtnarski kratkočasnik

Image
Migimigijev kratkočasnik ponuja deset zabavnih izzivov, povezanih z vrtom in naravo. Z različnimi nalogami si bodo otroci krajšali čas, obenem pa skozi slike in naloge spoznavali naravo, njeno cikličnost in zakonitosti ter tako pridobili motivacijo za opazovanje naravnih pojavov in pomoč pri delu.
Prenesi kratkočasnik
https://migimigi.si/drevo/navodila-za-sajenje-drevesa/

Kako posaditi prvo drevo?

Sajenje dreves se morda zdi na moč enostavno, a za zdravo in nemoteno rast svojega drevesa moraš pripraviti ustrezno sadilno jamo, izbrati pravi čas in drevo pravilno posaditi. V pomoč ti ponujam navodila in nekaj nasvetov, s katerimi bo tvoje drevo posajeno tako, kot je treba.
Preberi zapis
Image

Ko gre zima h koncu, režemo grmovnice, ki cvetijo poleti

Za julij, avgust in september imamo malo cvetočih grmastih igralcev, na katere se lahko zanesemo. Preberi, kateri so to in kako se lotimo njihovega obrezovanja. Kako bogato bodo ti grmi cveteli, odločamo zdaj, ko gre zima h koncu. Zato škarje v roke in na delo!
Preberi zapis
Image

Japonci pravijo, da so češnje njihove okrasne gospe

Pri Japoncih je čas cvetenja češenj tradicionalni ljudski praznik, imenovan hanami. Staro in mlado se v času praznika odpravi v parke in vrtove, kjer z družino in prijatelji občudujejo čudovite cvetoče krošnje češenj. Mnogi si za to doživetje v službi celo vzamejo dopust.
Preberi zapis

#mojedrevo #migimigi

Something is wrong.
Instagram token error.
1