Migimigi spletni seminar!


Z DIHANJEM NAD STRES Z ALENKO ARTNIK IN DR. MATEJEM TUŠAKOM

ČETRTEK, 14. 11. 2019

Pridruži se nam 14. novembra


Kako se zgolj z enim vdihom potopiti 113 metrov globoko in s katerimi dihalnimi tehnikami najučinkoviteje odpraviti stres? Odgovore imata vrhunska slovenska potapljačica in svetovna rekorderka pri potapljanju na vdih Alenka Artnik ter dr. Matej Tušak, priznani športni psiholog. Na Migimigi spletnem seminarju ti bosta zaupala tudi nekaj trikov in skrivnosti za bolj sproščeno in »brezstresno« življenje.

O tem, kako na stres vplivata pozitiven odnos do življenja in neusahljiv optimizem, pa ti bo v živo pokazal Trkaj, slovenski reper, glasbenik in Migimigi ambasador.


PRIJAVI SE
 
 

Podrobno:

KDAJ: V četrtek, 14. 11. 2019, ob 18.00.

KJE: Seminar bo potekal v živo prek spleta.

PREDAVATELJA:

  • Alenka Artnik, psihologinja in z doseženo globino 113 m svetovna rekorderka v potapljanju na vdih. Na en vdih …
  • Dr. Matej Tušak, vrhunski športni psiholog, svetovalec različnim podjetjem ter posameznikom in sotvorec mnogih slovenskih zmag na olimpijskih igrah, svetovnih prvenstvih in drugih tekmovanjih.

BONUS:

Za sproščeno in zabavno plat spletnega seminarja bo poskrbel ambasador mnogih Migimigi izzivov Trkaj, vsestranski glasbenik, reper in večni optimist! 😊

 

Prijavi se na Migimigi spletni seminar, prisluhni vrhunskima strokovnjakoma za umirjanje telesa in duha ter poskrbi za bolj zdravo in mirnejše življenje.

Spol
Rojstni datum
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.