Nov izziv

RAZSTRESI SE

 • Ambasador izziva
  MATEJ TUŠAK

  Vrhunski športni psiholog, strokovni svetovalec različnim podjetjem ter posameznikom, s katerimi išče skupno pot do uspeha.

 • Ambasador izziva
  MATEJ TUŠAK

  Vrhunski športni psiholog, strokovni svetovalec različnim podjetjem ter posameznikom – s katerimi išče skupno pot do uspeha.
Zaživi življenje v polni meri.
Razstresi se!

Stres. Zveni znano in domače, kajne? Na žalost je postal stres del vsakdana, »biti pod stresom« pa nekaj povsem običajnega in zaradi tega se njegovih nevarnosti sploh ne zavedamo.

Kaj pa ti? Poznaš pravi obraz stresa, njegove škodljive posledice in moč, s katero počasi uničuje tvoje zdravje?

Preizkusi se v testu, odgovori na tri sklope vprašanj ter preveri najpomembnejše sestavne dele »svojega« stresa: stresno obremenjenost, aktualno stanje stresa ter moč stresne obrambe. Če rešiš test do konca, sodeluješ tudi v mesečnih in glavnem žrebanju za lepe nagrade.


Čakajo te
super nagrade!


Glavna nagrada: Migimigi, sprostitveno-fizioterapevtska, antistresna terapija v zdravstveni ambulanti ZDRAVJE AS.
Poleg glavne nagrade bomo vsak mesec med vsemi sodelujočimi, ki boste do konca rešili stresni test, izžrebali nagrajence, ki prejmejo eno od praktičnih nagrad:
 • steklenička za vodo,
 • kapica,
 • obesek za ključe,
 • dišavnica za avto,
 • popust pri udeležbi na dogodkih,
 • vstopnice za Arboretum Volčji Potok
 • vstopnice za Kobilarno Lipica
 • v sodelovanju z založbo Mladinska knjiga, bomo podarili tudi strokovne knjige o stresu


Čakajo te
super nagrade!


Izziv poteka v sodelovanju z Ambulanto zdravje AS. 

Za začetek testa vpiši svoje podatke

Ob prijavi na prvi izziv boš na to številko prejel brezplačen SMS s kodo za sodelovanje v nagradnem izzivu.
Spol
Rojstni datum
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.