Migimigi ugodnosti

Migimigi svojim Migimigijevcem ponuja vrsto ugodnosti, s katerimi postane zdrav življenjski slog mala malica. Poišči nekaj zase in se nam pridruži!

Brezplačni vstop na Migimigi dan

Največji športni dogodek bo letos 18. 9. 2021 in znova držimo pesti, da bo kot po tradiciji potekal v živo v Arboretumu Volčji Potok.

P.S.: Migimigi dan sicer omogoča povsem brezplačne vadbe za vse udeležence dogodka, plačati pa je treba vstopnino na lokacijo, kjer dogodek poteka, in sicer Arboretum Volčji Potok.

Migimigi dan 2021
 
 

Popust pri prijavi na maraton Franja

Sodelujoči v izzivu Gremo na kolo! nekaj dni po prijavi prejmejo unikatno kodo za popust pri prijavi na maraton Franja 2022.

Izziv Gremo na kolo!
Sprejmi izziv

Popust za izposojo koles in kolesarska doživetja v Zgornjesavski dolini

Polka Dot Cycling nudi najem koles in električnih koles, s katerimi se boste lahko v prijetnih poletnih dneh podali na raziskovanje narave na Gorenjskem, prav do Kranjske Gore! Kupon za 25% popust prejmejo vsi sodelujoči v izzivu Gremo na kolo! in sicer v e-mailu nekaj dni po zaključku kviza.

Ponudbo si oglejte tukaj
 
 

Partnerska ponudba s KD Rog: Kolesarski treningi za začetnike ali napredne rekreativce

S članarino v KD Rog-u (90 €) sodelujoči v izzivu Gremo na kolo! prejmejo:

  • kolesarski dres in hlačke ekipe Migimigi Ljubljana ali Pogi Team Generali,
  • brezplačna vadba v kolesarski šoli na policijskem poligonu v Tacnu, kjer lahko sodelujoči preizkusijo kolo specialko in v varnih pogojih prevozijo svojih prvih nekaj kilometrov. Vadba poteka od marca do oktobra in sicer trikrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih od 18.00-19.00 ter ob sobotah od 9.00-10.00.
  • brezplačna vadba za člane kolesarske šole Pogi team Če vas zanima članstvo v KD Rog, pišite na info@kdrog.si in prejeli boste pristopno izjavo.

Če vas zanima članstvo v KD Rog, pišite na info@kdrog.si in prejeli boste pristopno izjavo.

Sprejmi izziv

Kupon za popust v kolesarski (spletni) trgovini A2U

Vsi, ki sodelujejo v izzivu Gremo na kolo! v nekaj dneh po izpolnitvi izziva po e-mailu prejmejo kupon za popust pri nakupu kolesarske opreme v trgovini A2U. Kupon velja tako v fizični kot v spletni trgovini.

Želim sodelovati
 
 

Cenejša članarina v PZS

Sodelujoči v izzivu Migimigi Planinski dnevnik dobijo popust pri članarini v Planinski zvezi Slovenije. S članarino lahko uveljavljajo popuste pri prenočitvah v hribih, pri planinskih tečajih in ostalih aktivnostih, ki jih organizira Planinska zveza Slovenije.

Sprejmi izziv
Izziv Migimigi Planinski dnevnik

Brezplačni začetni tečaj dihanja z dr. Hosto

MM ti omogoča brezplačni spletni enourni osnovni tečaj "Pravilno dihanje za optimizirano delovanje telesa", na katerem ti dr. Milan Hosta predstavi koristi pravilnega dihanja in rednega izvajanja dihalnih vaj.

Tečaj te čaka tule
 
 

Rojstnodnevno darilce

Za rojstni dan ti naklonimo majceno presenečenje, in ne, ne povemo ti, kaj to je - presenečenje! 🙂

Sprejmi izziv