Nov izziv

Zmigi se!

  • Ambasador izziva
    TRKAJ

    raper, večni optimist in ambasador izziva

  • Ambasador izziva
    TRKAJ

    raper, večni optimist in ambasador izziva
Hip Hip, gremo na Hrib – iskat’ klopce ljubezni!


Naslednji izziv se začne čez:

:::
dniurminsek

Živjo,


po stopnicah smo zlezli hudo visoko, zdaj gremo pa še v hribe! Tokrat pa ne bomo samo plezali, temveč bomo iskali prav posebne klopce – klopce ljubezni. Postavljene (in malce skrite) so po hribih in gorah, na njih pa si lahko ob krasnem razgledu oči odpočiješ, čaj popiješ in se miru naužiješ …

Za začetek se prijavi na izziv, mi pa ti bomo poslali zemljevid z lokacijami klopc. Potem pa pot pod noge, še prej pa ne pozabi rešiti testa AS varen planinc', da bo tvoj korak v hribih varen, prav?

Pišuka, skoraj bi pozabil! Če sprejmeš najromantičnejši hribolazniški izziv vseh časov in odkriješ vsaj eno klopco, ti bomo podarili še praktično Migimigi darilo.😊 Jaz bom poiskal vsaj tri klopce in če se pri kakšni srečamo, naredimo skupno fotko, prav?

Se vidimo v hribih!


Trkaj


 
 

Zakaj bi se prijavil? Ker na tebe čakajo ful dobre nagrade. 😊 Če obožuješ morje, lahko greš jeseni jadrat z olimpijcem Vasilijem Žbogarjem. Če rad žuraš, lahko dobiš brezplačne vstopnice za event leta Ritem mladosti. Če se rad razvajaš, lahko greš v toplice ... v glavnem, noro!

Imam še cel kup praktičnih nagrad, s katerimi bom svoje zveste Migimigi fane razvajal vsak mesec.
 

Prijavi se na Zmigi se!

Ob prijavi na prvi izziv boš na to številko prejel brezplačen SMS s kodo za sodelovanje v nagradnem izzivu.
Spol
Rojstni datum
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.

Koledar dogodkov Migimigi

Kje lahko srečaš Migimigijevce in spoznaš Migimigi filozofijo?