Nov izziv

Zmigi se za kužke!

 • Ambasador izziva
  TRKAJ

  raper, večni optimist in ambasador izziva

 • Ambasador izziva
  TRKAJ

  raper, večni optimist in ambasador izzivaNaj bo življenje kužkov fajn!Image

Sodeluješ lahko samo še:

:::
dniurminsek

Hov, ljubitelji kužkov!!

Zakaj bi bilo življenje kužkov naporno in neprijetno, če pa je lahko tudi fajn, zabavno in zanimivo? Kuža je človekov najboljši prijatelj in si zasluži le najboljše, drži?

Žal vsi kužki nimajo te sreče, da bi imeli doma udobno uto in gospodarja, ki bi skrbel zanje.

Kužkom, ki jim je življenje obrnilo hrbet, pomagajo v pasjih društvih in jim skušajo vrniti vsaj nekaj iskrice v pasje oči. In to je tudi bistvo tokratnega izziva Zmigi se s kužkom – poskrbeti, da bo življenje kužkov zares fajn!!

Tudi ti jim lahko pomagaš!

Kako pa to narediš? Enostavno, prijavi se na izziv in glasuj za tvoje najljubše pasje društvo.

Zavarovalnica Adriatic Slovenica in Zavod Naš kuža bosta namreč prvim trem pasjim društvom ali zavodom, ki bodo prejeli največ glasov, podarila čisto novo uto za kužke in donacije v skupni višini 500 €!

 • 1. mesto – lepa pasja uta (Adriatic Slovenica) in 250 € (Zavod Naš kuža)
 • 2. mesto – 150 € (Zavod Naš kuža)
 • 3. mesto – 100 € (Zavod Naš kuža)

Sodeluj v izzivu Zmigi se za kužke

Seveda pa nismo pozabili niti na nagrade za vse sodelujoče v izzivu, ki lepo skrbite za svoje kužke in boste glasovali za naj pasje društvo. Vas čaka žrebanje odličnih nagrad: 10 sezonskih vstopnic 2020 za Arboretum Volčji Potok (za sprehod) in ena Lidlova košarica pasjih dobrot (za zadovoljen kužkov želodec).

Hov!

Trkaj

 

Preberi več o pasjih društvih, izberi svojega favorita ter izpolni spodnji obrazec in sodeluj!

Prijavi se na Zmigi se za kužke!

Ob prijavi na prvi izziv boš na to številko prejel brezplačen SMS s kodo za sodelovanje v nagradnem izzivu.
Spol
Rojstni datum
DRUŠTVO, ZA KATEREGA ŽELIM GLASOVATI
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.