Nov izziv

Zmigi se!

 • Ambasador izziva
  TRKAJ

  raper, večni optimist in ambasador izziva

 • Ambasador izziva
  TRKAJ

  raper, večni optimist in ambasador izzivaNe pred TV-jem sedet’,
rajši pojdi z mulcem na izlet!


Septembra na polno migamo v družbi portala Kam z mulcem.


Zaradi izjemnega zanimanja za izziv podaljšujemo!
Sodeluješ lahko samo še:

:::
dniurminsek

Živjo,

a veš tisto, ko ne veš, kaj početi, in ti gre po glavi samo ena misel: »Nujno potrebujem dobro idejo!« Ja, dolgčas je res zoprna reč in če se spravi na celo družino, je lahko dan hitro uničen.
Ampak mi se ne damo kar tako, zato smo se povezali s portalom Kam z mulcem in pripravili miniMigimigi izziv, ki ti prinaša 20 top idej za najboljše izlete tega poletja!


In če te še vedno bolj mikata kavč in TV, je tule nekaj migastičnih razlogov za sodelovanje v miniMigimigi izzivu:

 • prvič v življenju se lahko s kanujem spustiš po Kolpi, se odpraviš po poteh škratov na Krvavcu ali odkolesariš do Belopeških jezer,
 • s svojimi izletniškimi zamislimi pomagaš ustvariti dodatno zbirko idej za izlete,
 • osvojiš lahko katero od fantastičnih nagrad in recimo en vikend preživiš v čisto pravi drevesni hiški,
 • dolgočasno poležavanje doma zamenjaš s super zabavnim izletom s svojimi (pa mogoče še sosedovimi) mulci v naravi.

No, imaš še kakšen izgovor?

Sprejmi miniMigimigi izziv in takoj boš prejel najnovejši e-vodič Kamzmulcem z 20 top poletnimi (v kratkem tudi JESENSKIMI 🦄) izleti po Sloveniji, primernimi za mulce. Nato pa z nami prek Facebooka ali Instagrama deli fotko z dopusta, izleta ali doživetja, povej, kje si ter kaj tam počneš, in uporabi ime izziva – #minimigimigi ali #migimigi.Vse ideje bomo pridno beležili in nastal bo skupni spisek idej »Zmigi se z mulcem!«, ki ga boste prejeli po koncu izziva. 

Da pa bo izziv popoln, vse sodelujoče čakajo top nagrade, npr. družinski vikend oddih v hišici na drevesu na posestvu Chateau Ramšak. Podarili bomo tudi družinske vstopnice za Arboretum Volčji Potok in Kobilarno Lipica ter družabne igre za vso družino. Pa na sendviče, sok, telefon s fotoaparatom in druge obvezne izletniške pripomočke seveda ne pozabi!


Uživaj!


Trkaj & ekipa Kam z mulcem

https://kamzmulcem.si/
 

Prijavi se na Zmigi se!

Ob prijavi na prvi izziv boš na to številko prejel brezplačen SMS s kodo za sodelovanje v nagradnem izzivu.
Spol
Rojstni datum
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.