Znaš rešiti življenje?Preveri zdaj

Znaš rešiti življenje?

Preveri zdaj
Image

Reši življenje z mano!

Jernej Celec – komik, scenarist, režiser, po izobrazbi doktor medicine
  • Reši življenje z mano!

    Jernej Celec – komik, scenarist, režiser, po izobrazbi doktor medicine

V Sloveniji se srce vsak dan ustavi približno desetim ljudem.

Vsaka minuta, ki poteče od trenutka zastoja srca, možnosti preživetja zmanjša za 10 %. Prav zato je pomembno, da znamo hitro in nenadno reagirati ter rešiti življenje. Prihod nujne medicinske pomoči, ki v povprečju traja od 10 do 20 minut, je žal velikokrat lahko prepozen!

Bi znal pomagati prijatelju? Preizkusi se v hitrem testu in preveri, koliko znanja iz prve pomoči ti je še ostalo od opravljanja vozniškega izpita. Če vsaj na sedem vprašanj odgovoriš pravilno, se avtomatsko vključiš tudi v nagradno žrebanje!

Čakajo te super nagrade!

Vsak mesec

Naprava za oživljanje
iHelp darilni paket z zapestnico in zdravstveno kartico


Za začetek testa vpiši svoje podatke

Ob prijavi na prvi izziv boš na to številko prejel brezplačen SMS s kodo za sodelovanje v nagradnem izzivu.
Spol
Rojstni datum
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.

Migimigi nasveti

Image

Sedem preventivnih ukrepov za okrepitev srca

Srčno-žilne bolezni niso le problem starega prebivalstva. Zaradi nezdravega načina življenja prizadenejo že mlajše generacije, zato je skrajni čas, da za najpomembnejšo mišico v telesu začnemo bolje skrbeti. Tukaj je sedem nasvetov, kako njeno delovanje izboljšati.

Preberi zapis
Image

Kako uporabiti defibrilator

Srčni zastoj je tudi v Sloveniji eden najpogostejših vzrokov smrti. K sreči pa smrt zaradi nenadnega srčnega zastoja ni neizogibna. Pravzaprav je to morda edino smrtonosno zdravstveno stanje, v katerem lahko, četudi nimaš strokovnega medicinskega znanja, s hitro reakcijo rešiš življenje.
Preberi zapis
Image

Prvi na kraju prometne nesreče – kako pomagati?

Na kraju nesreče se lahko hitro znajdeš s hudo poškodovanimi ljudmi ali ljudmi v šoku, zato je pomembno, da znaš pomagati ter da ohraniš mirno glavo in poskrbiš tudi za lastno varnost. Kako torej na kraju nesreče postopati?

Preberi zapis