Letos tečemo skupaj – Migimigi in Wings for Life v Arboretumu!

Wings for Life World Run – Migimigi v Arboretumu Volčji Potok


V okviru skupnosti Migimigi spreminjamo vsakodnevne (ne vedno zdrave) navade v bolj zdrav življenjski slog. Letos podpiramo tek Wings for Life World Run, ki se nam zdi odlična kombinacija dobrodelnosti in skrbi za zdravo telo.

Naj bo to en izmed tvojih prihodnjih izzivov – skupaj z nami teči za bolj zdravo življenje in za tiste, ki zaradi poškodovane hrbtenice (še) ne morejo.

Štartnina dogodka je v celoti namenjena raziskavam na področju poškodbe hrbtenjače. Tek Wings for Life World Run se je z ljubljanskih ulic preselil na lokacije po vsej Sloveniji zahvaljujoč praktični aplikaciji, ki vsakemu posamezniku omogoča, da izbere čisto svojo traso teka.
Ker pa vemo, da je skupaj lažje, pripravljamo v Arboretumu Volčji Potok pravi tekaški praznik!

Pridruži se nam v nedeljo, 5. maja 2019, na teku z aplikacijo v Arboretumu Volčji Potok!

Prijava na tek

Prijave za brezplačno Migimigi majico so zaključene!


Si zamudil/a prijavo za brezplačno majčko? Nič za to! Nekaj jih je še ostalo vendar ne moremo obljubiti, da bodo še na voljo, niti to, da boš dobil/a točno takšno, ki bo ustrezala tvoji konfekcijski številki. Ampak vseeno, v nedeljo 5.5. med 11.00 in 12.00 uro poišči Migimigi ekipo v Arboretumu in preveri ali kakšna brezplačna majčka še čaka nate!

 

  • majica_roza
  • Placeholder