Postani Ambasador miganja!

#AmbasadorMiganja

Pridruži se skupnosti Migimigi, postani Ambasador miganja in pomagaj širiti zavest o pomembnosti zdravega življenjskega sloga z miganjem, zdravim prehranjevanjem, sproščanjem ter skrbjo za dobro psiho-fizično počutje.

 

> Novih prijav med Ambasadorje miganja žal ne sprejemamo več. <

Poslanstvo Ambasadorjev miganja je širiti zavedanje o koristnosti zdravega življenjskega sloga, promoviranje različnih vadb ter deljenje idej za zabavno, raznoliko in koristno preživljanje prostega časa.

Kdo lahko postane Ambasador miganja?

Ambasador miganja lahko postane vsak, ki misli pozitivno, se redno in resno ukvarja z zanimivo športno-rekreativno dejavnostjo, skrbi za zdrav življenjski slog in bo s svojim delovanjem dober zgled vsem Migimigijevcem.

Zakaj postati Ambasador miganja?

S sodelovanjem v skupnosti Migimigi lahko predstaviš svojo zanimivo aktivnost, vadbo ali program in razširiš krog svojih sledilcev, spoznaš podobno misleče enkratne posameznike ter pomagaš obogatiti ponudbo oziroma izbiro dejavnosti za rekreacijo in prosti čas.

Kako postanem Ambasador miganja?

Preprosto je. Izpolni spodnji obrazec, v naslednjih korakih pa te bomo prosili še za kratko predstavitev tvoje vadbe, povezavo do tvoje spletne strani (če jo imaš) ter opis, kako lahko tvoje sodelovanje z nami obogati pestrost ponudbe vadb skupnosti Migimigi.

Sporočiš nam še, kam naj pošljemo Migimigi paket dobrodošlice za ambasadorje in svojo konfekcijsko številko, da ti bo majčka kot ulita. 🙂

Preden se priključiš Ambasadorjem miganja, moraš prebrati tudi manifest Migimigi, se strinjati z njim in sprejeti svečano ambasadorjevo zaobljubo. S tem se zavežeš, da bo tvoje delovanje v skladu s filozofijo Migimigi ter v duhu spoštovanja in prizadevanja za dobro vseh članov skupnosti Migimigi.

> Novih prijav med Ambasadorje miganja žal ne sprejemamo več. <

Za Ambasadorje miganja smo pripravili super Migimigi nagrade!

S pridružitvijo Ambasadorjem miganja in svojim aktivnim sodelovanjem si lahko prislužiš enkratne Migimigi nagrade!

Paket dobrodošlice: ob sprejetju med ambasadorje te razveselimo z Migimigi paketom (Migimigi kapica, Migimigi bandana in obesek)!

Nagrade za promoviranje skupnosti Migimigi: vsaka objava na družbenih omrežjih šteje! Za redne objave na družbenih omrežjih (fotke, videi, zapisi), ki jih opremiš s #AmbasadorMiganja in nas označiš z @migimigiizziv, te po preprostem ključu nagradimo z vedno boljšimi in privlačnejšimi nagradami!

Pravila za objave:

  • Objaviš lahko 1 objavo na dan na Facebooku ali Instagramu.
  • Priporočamo ti, da objaviš 2-3 objave na teden, saj boš tako dosegel/la največ sledilcev.
  • Vse objave opremi s #AmbasadorMiganja in nas ne pozabi označiti z @migimigiizziv.
  • S svojo vsebino moraš dajati dober zgled Ambasadorja miganja.