Ritem mladosti – Nagradna igra

RITEM MLADOSTI


Migimigi te pelje na 12. RITEM MLADOSTI, na edinstveni Soundclash:
Dubioza kolektiv vs. S. A. R. S.
TABU
PETEK, 14. DECEMBER @ ARENA STOŽICE


Izpolni obrazec in sodeluj v nagradni igri!

Glasuj za skupino, ki bo po tvojem mnenju prejela večji aplavz, in osvoji dve vstopnici za 12. Ritem mladosti!

Sarajlije in Beograjčani bodo svoje energije premešali v ekskluzivnem svetovnem formatu Soundclash. Skupini bosta koncertirali istočasno na dveh odrih, obrnjeni druga proti drugi, prostoru med njima pa bo vladalo občinstvo.

Kdo misliš, da bo dobil večji aplavz?

Izpolni obrazec in sodeluj v nagradni igri za vstopnice za nepozaben dogodek! Med vsemi sodelujočimi bomo 30. novembra izžrebali 10 nagrajencev, ki bodo prejeli po dve vstopnici za dogodek.

Kdo so srečni nagrajenci, lahko preveriš tu. >>

(Starostna omejitev koncerta je 16+ let.)

Ritem mladosti - Dubioza kolektiv in S.A.R.S.

RITEM MLADOSTI

Nagradna igra je zaključena.

Kdo so srečni nagrajenci, lahko preveriš tu. >>

*Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.