Image

Gremo na kolo!

Preden si oblečeš kolesarski dres in zapneš čevlje v pedala, reši kviz in preveri, kako dobro poznaš svet kolesarstva.

Saj veš, medtem ko za poklicne kolesarje skrbi cela ekipa strokovnjakov, moramo rekreativci zase poskrbeti sami. Pri tem ti bodo nasveti ambasadorja Mihe Koncilije prišli še kako prav!

Reši kviz

Spravi se s kavča, zavrti pedala, gremo na kolo!

Še prej pa preveri, ali si res kolesar po duši in telesu ter reši novi kviz!

Pomagal ti bo, da se izogneš najpogostejšim napakam v kolesarstvu, ki vodijo v poškodbe, utrujenost ali »odpor« do tega športa, ter (če ga še nisi) resnično vzljubiš kolo in kolesarstvo!

Image

Kaj pa kolesarske nagrade?

Brez skrbi, tokrat so te še posebej mikavne!

  1. nagrada: obisk ene od velikih treh dirk (Giro/Vuelta/Tour) za dve osebi v 2022
  2. nagrada: letna članarina 2022 za KD Rog s klubsko majico
  3. nagrada: prijavnina za Maraton Franja 2022
  4. nagrada: izposoja eKolesa na Gorenjskem (eBike)

Lahko pa osvojiš tudi katero od nagrad, ki jih bomo podeljevali vsak mesec:

  • Majica Migimigi
  • Bidon Generali
  • Druge praktične nagrade

Kdo je Miha Koncilija?

Miha Koncilija je trener ekipe POGI TEAM Generali, prvi trener Tadeja Pogačarja in iskalec talentov, med drugim pa je leta 1999 osvojil tudi naslov državnega prvaka v cestnem kolesarstvu.

Kako dobro poznaš svet kolesarjenja?

Pridruži se Migimigi izzivu in preveri, ali si kolesar po duši in telesu!
Vpiši svoje podatke

Da te obvestimo o osvojeni nagradi, ti pošljemo kakšno zanimivo vsebino ali nov izziv.
Ker se Migimigijevci tikamo in kličemo po imenih.
Če je med nami več Maticev ali Špel, jih moramo nekako ločiti, kajne?
Da te na izziv ali nagradno igro ne prijavi kdo drug, dobiš na svojo mobilno številko SMS s potrditveno kodo.
Rojstni datum
Vse najboljše! Radi bi ti voščili za rojstni dan, poleg tega pa smo navdušeni, ker je Migimigi skupnost za vse, od 0 do 99 let. 😀
Verjamemo, da migamo po vsej Sloveniji, vseeno pa nas zanima, kje živi največ Migimigijevcev.
Želim sodelovati v izzivu, ki ga organizira Generali zavarovalnica d.d.
Želim biti dobro obveščen(-a) s področja zavarovalnih produktov, zato želim prejemati ponudbe, ki so v čim večji meri prilagojene mojim potrebam in značilnostim. V ta namen zato dajem privolitev, da me GENERALI zavarovalnica d.d. preko telefona, navadne pošte in elektronske pošte do preklica obvešča o ponudbi, novostih in ugodnostih, novicah, nagradnih igrah in dogodkih za katere ocenjuje, da me zanimajo na podlagi mojih prepoznanih lastnosti, interesov, okusov, navad in vedenja (»Moj profil«). Svojo tu podano privolitev lahko kadarkoli prekličem brez kakršnihkoli posledic, kar lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na GENERALI zavarovalnica d.d., Kržičeva 3, 1000 Ljubljana oziroma na pooblascenec-op.si@generali.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelav mojih podatkov, ki so se izvajale na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Več v zvezi s svojimi pravicami in varstvom osebnih podatkov si lahko preberem v Informaciji o obdelavi osebnih podatkov, ki je dostopna na www.generali.si/vop. Če želite, vam jo lahko dostavimo tudi v pisni obliki (naročilo preko telefonske številke 080 70 77).

Moj profil bo zavarovalnica izoblikovala z uporabo statističnih metod na podlagi podatkov, ki jih je pridobila oziroma jih bo pridobila v okviru izvajanja svoje dejavnosti, med drugim: vseh podatkov iz sklenjenih pogodb o zavarovanju, prilog in dodatkov k tem pogodbam, vključno s podatki iz anket, obrazca za ugotavljanje potreb in zahtev, podatkov o škodah in drugih podatkov, pridobljenih med poslovanjem zavarovalnice, podatkov iz nagradnih iger, anket in drugih dogodkov v (so)organizaciji GENERALI zavarovalnice d.d. ter podatkov, nastalih med mojo uporabo socialnih omrežij, spletnih strani in aplikacij GENERALI zavarovalnice d.d. (vključno s piškotki in geolokacijskimi podatki).

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.