Spoznaj Migimigi!

Življenje je polno izzivov, a najboljši so tisti, s katerimi lahko postane tvoje življenje še lepše in ga še nadgradiš. Pridruži se nam ter se ob spreminjanju svojih navad in rutine obenem zabavaj. Zaživi zdrav življenjski slog z Migimigi!

Kaj je Migimigi?

Migimigi je skupnost, ki združuje vse, ki se zavedajo pomena zdravega življenja, obožujejo zanimive izzive in si obenem ne zatiskajo oči pred tveganji vsakdana. Namenjen je vsem, ki so pripravljeni narediti nekaj pomembnih sprememb v svojem življenju, vstati s kavča in obrniti življenje na bolje.

Kdo je Migimigi svetovalec?

je „Ambasador“ zdravega in aktivnega življenjskega sloga, vedno seznanjen z Migimigi aktivnostmi in vsebino posameznih izzivov, pozna vse ugodnosti, do katerih so upravičeni člani Migimigi skupnosti in jih zna strankam podrobneje predstaviti.

Obenem svetuje, kako lahko pravočasno poskrbite za finančno varnost, tako pri aktivnem preživljanju prostega časa (za pot v hribe, na kolo, tek…), kot tudi v vsakdanjem življenju.

Kakšno je naše poslanstvo?

Vodilo Migimigi je »Jej, spi, ljubi … migi!«, poslanstvo pa v prvi vrsti spodbujanje zdravega življenjskega sloga, tj. spodbujanje uravnotežene prehrane, gibanja, sproščanja, druženja, raziskovanja in učenja, poleg tega pa je ključna tudi povezanost in prijaznost do narave.

Migimigi ozavešča o zdravih navadah in aktivnostih za boljšo kakovost življenja, opozarja na nevarnosti in tveganja, ki se jim žal ne moremo izogniti, ter ponuja rešitve za učinkovito zavarovanje posameznika in njegove družine pred tveganji in neprijetnimi dogodki vsakdanjega življenja (npr. izguba službe, nesreče in poškodbe, zdravstvene težave, invalidnost, nenadna smrt, …).

Zakaj se ti splača pridružiti skupnosti, ki miga?

Naj jih naštejemo vsaj nekaj od številnih razlogov za to:

  • Z zanimivimi izzivi (in privlačnimi nagradami!) se je lažje motivirati in lotiti sprememb – poskusi! Morda odkriješ nov hobi.
  • Z zabavnimi nalogami lahko izboljšaš svojo telesno pripravljenost, počutje, fizično in psihično stabilnost, zadovoljstvo z življenjem in osebno srečo.
  • Z dobrim zgledom lahko v Migimigi pritegneš svoje prijatelje in družino, da tudi oni naredijo nekaj koristnega zase. O njih lahko izveš ali se od njih naučiš kaj novega!
  • Pomembno in zdravo je migati ter tako narediti nekaj dobrega zase, za svojo dušo in telo. Počutil se boš bolje!

Kako lahko sodeluješ?

Izberi Migimigi izziv po svoji meri, izpolni prijavni obrazec in sledi ambasadorjevim navodilom. Izzivi so naloge, povezane z različnimi vidiki vsakdanjega življenja.

Kako sta povezana Migimigi in Moj življenjski kasko?

Moj življenjski kasko je sodobno življenjsko zavarovanje, ki dopolnjuje Migimigi poslanstvo na mestih in v situacijah, na katere ne moreš vplivati in ki jih tudi ne moreš predvideti.

Z zdravim življenjskim slogom bistveno zmanjšuješ tveganja in nevarnosti, ki si jim izpostavljen vsak dan. Kljub temu se nekaterim žal ne moreš izogniti. Huda bolezen, prometna nesreča, nezmožnost za delo, invalidnost in izguba družinskega člana lahko tvoje življenje v trenutku postavijo na glavo in ti povzročijo hude finančne posledice.

Moj življenjski kasko pa ti zagotavlja celostno zavarovalno zaščito in oporo, ki ti v najtežjih trenutkih zagotovi dovolj finančnih sredstev ter pomaga premostiti nepredvidene in neljube dogodke.

V letu 2018 je bil Moj življenjski kasko po izboru revije Moje finance izbran za naj riziko zavarovanje leta v vseh kategorijah. Med vsemi primerjanimi je bilo tudi najugodnejše na trgu.

Kako lahko tebi pomaga Moj življenjski kasko?

Moj življenjski kasko je prilagodljiv glede na tvoj življenjski slog, kot ga živiš, in ga lahko oblikuješ po svoji meri. Si športnik? Umetnik? Veliko potuješ? Ti največ na svetu pomeni družina?

  • V primeru finančnih težav, izpada dohodka, brezposelnosti, če se poškoduješ, zboliš ali če te doleti najhuje, tvoji družini pomaga plačevati gospodinjske stroške in stroške, povezane s šolanjem otrok.
  • V primeru bolezni, nesreče ali poškodbe ti pomaga do pregleda pri specialistu brez dolgih čakalnih vrst, hitrega okrevanja in tudi odškodnine.
  • V primeru težje bolezni ali invalidnosti ti pomaga premostiti začetne in kasnejše izzive, ki vključujejo preureditev doma, nakup prilagojenega avtomobila in podobno.
  • V primeru smrti tvoji družini pomaga premostiti finančne težave, poplačati kredite ali dolgove ter ji nudi varnost v okviru zapuščine.

 

Več o življenjskem zavarovanju Moj življenjski kasko si lahko prebereš tukaj.