Prijavi sebe in sodelavca na masažo!

Prijavi ekipo

Prijavi sebe in sodelavca na masažo!

Prijavi ekipo
Image

Sprosti se! Tudi v službi

Petra Majdič, športnica, motivatorka, poslovna ženska in ambasadorka izziva
Image

Sprosti se! Tudi v službi

Petra Majdič, športnica, motivatorka, poslovna ženska in ambasadorka izziva

Se znaš stresu v službi postaviti po robu in se motivirati za delo?

Stres lahko obvladuješ s triki in vajami za sproščanje, obstaja pa še en odličen način:

Migimigijeva ekipa fizioterapevtov z ambasadorko Petro Majdič na čelu ti podarja sprostitveno masažo na delovnem mestu! Prijavi sebe in še dva sodelavca (ali šefa 😉). Privoščite si sprostitev v službi!

Se znaš stresu v službi postaviti po robu in se motivirati za delo?

Stres lahko obvladuješ s triki in vajami za sproščanje, obstaja pa še en odličen način:

Migimigijeva ekipa fizioterapevtov z ambasadorko Petro Majdič na čelu ti podarja sprostitveno masažo na delovnem mestu!
Prijavi sebe in še dva sodelavca (ali šefa 😉). Privoščite si sprostitev v službi!

Za začetek testa vpiši svoje podatke.

Ob prijavi na prvi izziv boš na to številko prejel brezplačen SMS s kodo za sodelovanje v nagradnem izzivu.
Spol
Rojstni datum
Kako bi opredelil svoj poklic oziroma svoje delo?
Preberi več …

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite, je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov EU (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do vašim potrebam prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Svojo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.

Prosimo vpiši štirimestno kodo, ki smo ti jo poslali v brezplačnem SMS-sporočilu, in potrdi svoje sodelovanje v izzivu.

Migimigi nasveti

Image

7 načinov, kako se motivirati za delo

Motivacija zaposlenih je življenjska energija vsakega podjetja, ki pa jo monotonost in ponavljajoče se naloge prevečkrat zadušijo. Preveri, kako dvigniti svojo motivacijo in učinkovitost dela, ki vplivata pa tudi na razpoloženje in življenje izven službe.

Preberi zapis
Image

5 metod sproščanja na delovnem mestu

Napolnite se z novo in svežo energijo! Za odpravljanje stresa in napetosti na delovnem mestu lahko uporabite različne načine sproščanja, kot so dihalne vaje, masaža določenih delov telesa in kratki odmori za sprostitev telesa in duha.

Preberi zapis
Image

Zavarovanje za primer delovne nezmožnosti?

Skrbi in pritiski povzročajo stres, ta pa je vzrok za bolezni in težave, ki pripeljejo »bolniške«. Odsotnost z dela pomeni nižjo plačo, finančno obremenitev in nov stres. Preberite, kako prekiniti začaran krog in poskrbeti za svojo varnost.

Preberi zapis